Dia Solidari

Benvolgudes famílies,

NECESSITEM PATROCINI PEL DIA SOLIDARI

El proper dissabte 14 de maig torna el Dia Solidari. Aquest curs recuperarem, per fi, la gran festa de la solidaritat de l’escola. Els alumnes de 4t d’ESO estan molt il·lusionats i volen promoure una sèrie d’activitats lúdiques: actuacions, tallers, gimcana… La idea és aplegar tota la comunitat educativa (pares, alumnes, professors i personal d’administració i serveis) en un dia festiu i lúdic amb un fi solidari: recaptar diners per a dues entitats de Gavà, ADISGA i ACCEDE. 

Una de les iniciatives del Dia Solidari és la Tómbola benèfica. Aquesta consisteix a sortejar diferents objectes (lot de productes, marxandatge, equipacions, mostres…) o vals (servei de perruqueria, estètica, massatge, sopar…). I aquí ve quan necessitem la vostra col·laboració. Si treballeu o teniu una empresa i voleu que us en fem publicitat, ens podeu donar productes o serveis. Nosaltres a canvi us assegurem la promoció del vostre negoci. Si esteu interessats a participar amb alguna donació (sigui gran o petita, no importa), podeu contactar amb el/la tutor/a del vostre/a fill/a o escriure a aquest mail mgines@santoangel.org

Moltíssimes gràcies i animeu-vos a fer una donació, és per una bona causa!

Dept. Comunicació

Leave a Reply

Altres notícies