CANSAT

Molt orgullosos dels nostres alumnes.

Benvolgudes famílies,

L’Agència Espacial Europea (ESA) promou les activitats CanSat en tots els seus estats membres amb la mirada posada en un acte final: el Concurs Nacional CanSat. Aquest projecte està dirigit a estudiants i comprèn, sobretot, temes curriculars de tecnologia, física i programació. A través de l’experiència pràctica que s’assoleix treballant en un projecte espacial a petita escala, el CanSat utilitza aquests continguts teòrics de manera interdisciplinar i fomenta la col·laboració i el treball en equip.

El nostre col·legi ha estat seleccionat de nou per participar a la final catalana del concurs CanSat promocionat per l’ESA (Agència Espacial Europea) a través d’ESERO (Oficina de Recursos per a l’Educació de l’Agència Espacial), que tindrà lloc al Barcelona Dron Center el dia 7 de maig.

Serem l’únic col·legi de tot Catalunya que participarà amb 3 equips (un de 4t ESO, un de 1r Batxillerat i un altre de 2n Batxillerat).

A la final han arribat 18 equips d’un total de més de 50 col·legis que s’han presentat.

Moltes felicitats per la feina feta i molta sort.

En aquest vídeo podeu veure disseny en 3D d’un dels projectes presentats.

Dpt. Comunicació

Previous PostNext Post

Leave a Reply

Altres notícies