Exposició a les entitats de Gavà

Projecte Siguem Solidaris

Benvolgudes famílies,

Dimecres, al Museu de Gavà, tres alumnes de 4t d’ESO C, l’Ágatha López, la Danielle García i la María Romeral  van presentar el nostre projecte Siguem Solidaris i el Servei Comunitari que hi va associat. Ho van fer davant autoritats de l’Ajuntament, la Tinenta d’alcaldessa, Ester Zamorano,  la Tècnica d’educació, Fina Pérez, els professionals del CRP i representants de les entitats. Tot i això, no les va intimidar en absolut, i van fer l’exposició amb molta seguretat i desimboltura, de tal forma que va resultar molt fluïda. 

Va ser una presentació acurada i molt emotiva alhora. Van saber transmetre a l’auditori en què consisteix el projecte, explicant cada etapa del mateix, i van commoure narrant l’experiència com a voluntàries. Abans, des d’algunes entitats com FAGA i ACCEDE, es va reconèixer la implicació dels nostres alumnes en el teixit associatiu de Gavà.

Dept. Comunicació

Leave a Reply

Altres notícies