11a Edició Dia Solidari

Benvolgudes famílies,

El passat dia 11 de maig el col·legi es va vestir de festa i va celebrar l’11a edició del Dia Solidari. Va ser una jornada molt divertida i entretinguda, sobretot per als més petits. Va acompanyar-nos el bon temps i vam poder gaudir de les exhibicions de les extraescolars de Patinatge i Dansa Moderna.

Els alumnes de 4t d’ESO  van organitzar molts tallers i molt variats: Salvar els ànecs, Tattoos de henna, Pasta de Sal, Hort, Pintura, Pinta-cares, Pot de la Calma, Slime… També els més petits van poder gaudir dels inflables, de les activitats que va oferir l’AFA i Espai Koulo. Per a la resta hi havia la Tómbola solidària, el servei de bar i  la venda de llibres de segona mà.

Amb totes aquestes activitats vam poder recaptar 3.427 euros, fent-se càrrec l’escola de les despeses dels Inflables. Malgrat això el centre ha trobat oportú donar a cada entitat (FAGA, PÀDEL ADAPTAT i ADISGA) 1350 euros, sumant un total de 4.050 euros. El col·legi Santo Ángel, per tant, es torna a fer càrrec de la diferència, per tal que a cada entitat li suposi una bona xifra per complir els seus objectius.

Els alumnes de 4t d’ESO resten  impacients  per poder lliurar els xecs solidaris a cadascuna de les entitats beneficiàries. Aquest entrega tindrà lloc dintre de l’Acte Graduació de 4t, el dia 21 de juny a l’Espai Maragall.

Dept. Comunicació

Leave a Reply

Altres notícies