ENHORABONA Nois

Bravo Bravo!

Benvolgudes famílies,

Durant les darreres setmanes hem estat explicant-vos el projecte CANSAT.

Doncs avui s’ha fet la  jornada estatal de llançament a les instal·lacions del Parque de las Ciencias, a Granada on els nostres representants, l’equip Orbisat format pels nostres alumnes David Hernando, Arnau Esteller i Gerard López de 2n C i Javier Puerta, Adrian-Jorge i Iván Rellán de 1r C han fet el llançament.

I no podia haver anar millor aquesta primera participació. Han quedat SEGONS d’un total de 12 participants; 8 equips procedents d’Andalusia, País Basc, Castella-La Manxa, Catalunya, Aragó, Galícia i Murcia. A banda dels equips, també hi han participat 4 noies seleccionades al campus Seré Ingeniera, realitzat a Granada la setmana passada i que des d’ESERO Spain recolzen dins la seva iniciativa #EllasInspiranSTEM.

Podeu veure com ha estat l’enlairament a partir del compte enrere, minut 5:15.

Leave a Reply

Altres notícies