Solidaritat amb el Txad

Cursa contra la Fam

Solidaritat amb el Txad a través d’Acció contra la Fam

Ja tenim el diploma d’agraïment d’Acció Contra la Fam pel vostre gest solidari i us el volíem compartir. Aquesta vegada l’ajuda econòmica estava destinada al Txad, però esperem que no sigui l’última, i que iniciem un seguit de cooperacions amb aquesta entitat ja que promou una iniciativa solidària molt interessant.

Com tots recordareu aquests diners es van recaptar amb la Cursa Contra la Fam que es va celebrar el passat 1 de març a l‘Estadi Municipal de La Bòbila. Aquest esdeveniment va ser per a tots nosaltres la primera col·laboració amb l’ONG Acció contra la Fam. Els alumnes de 4t d’ESO van encarregar-se de tota la logística, organització i acompanyament a les famílies.

Ens va atraure molt el format de la Cursa contra la Fam perquè implicava a moltes persones en el gest solidari, no només la comunitat educativa si no també altres col·lectius, ja que padrí podia ser qualsevol (un veí/na, botiguer/a…). A més de l’acció solidària es promovien molts valors: la pràctica esportiva, l’esforç (quantes més voltes més diners), la no competitivitat (només competeixes amb tu mateix), la cohesió social…

En definitiva que si fem un balanç, la Cursa contra la Fam ha arribat a l’Escola Santo Ángel per quedar-s’hi.

Moltes gràcies per la vostra col·laboraciói!

Mercè Ginés

Leave a Reply

Altres notícies