Guanyador Regional CANSAT

Cap a Granada

Benvolgudes famílies,

Recordeu que a primers de maig us vam parlar del projecte CANSAT?

CANSAT és una competició molt coneguda en l’àmbit internacional doncs el màxim patrocinador és l’Agència Espacial Europea (ESA) on l’objectiu é dissenyar, construir i testejar un petit satèl·lit per llançar-lo a 1000 metres d’altura i que durant la caiguda recopilés moltes dades d’interès científic per transmetre-les a una estació de terra per analitzar-les automàticament

Doncs els nostres alumnes David Hernando, Arnau Esteller i Gerard López de 2n C i Javier Puerta, Adrian-Jorge i Iván Rellán de 1r C, han GUANYAT la Fase Catalana i ara com els ha comunicat l’Oficina ESERO Spain, s’està treballant en l’organització d’una jornada estatal de llançament, prevista per als dies 15 i 16 de juliol, a les instal·lacions del Parque de las Ciencias, a Granada.

L’equip Orbisat va presentar el projecte més ben valorat pels membres del jurat de la fase catalana, i per això estan convidats a assistir-hi a la jornada. A més, podran estar en contacte amb personal investigador de la Universitat de Granada que els podrà oferir assessorament i suport tècnic per millorar el seu projecte durant el temps que resta fins la data prevista per l’esdeveniment.

Us animem a que hi participeu i que sigui una magnífica experència.

Felicitats.

Dpt. Comunicació

 

 

 

Leave a Reply

Altres notícies