Un nou èxit

Benvolgudes famílies,

Una vegada més, dos projectes d’alumnes de batxillerat del nostre centre, Eco Global i Silence s’han classificat per a la final del concurs Talent a les Aules, una iniciativa conjunta dels Ajuntaments de Gavà i Viladecans per promoure el talent i la emprenedoria entre els estudiants de les dues localitats.

Eco Global és una proposta empresarial d’Ainhoa Cortés i Claudia Urrea, de segon de batxillerat,  basada en la producció i comercialització de samarretes sostenibles mitjançant un negoci de proximitat  que posa en valor la necessitat de canviar els hàbits de consum de moda ràpida per aconseguir, com a conseqüència, un canvi de model productiu basat en el consum de marques petites compromeses amb el medi ambient.

El soroll és un agent físic, que pot afectar negativament a la  nostra qualitat de vida  i, a l’interior dels edificis, la principal font de contaminació acústica són les persones degut al soroll que generen quan s’agrupen a vestíbuls, passadissos, sales d’espera…. Mane Areosa i Carles Moya, de primer de batxillerat, ens proposen amb el seu projecte Silence una idea de negoci basada en la comercialització d’un dispositiu vinculat a una pantalla i gestionat mitjançant una web capaç de controlar el nivell de soroll en l’interior d’un espai públic determinat.

Cal felicitar als nostres alumnes per l’extraordinari treball d’anàlisi de la viabilitat de les seves propostes de negoci des del punt de vista comercial, organitzatiu, econòmic, financer i mediambiental.

Per a la final del Talent a les Aules 2020, que tindrà lloc al mes de juliol, s’han classificat 6 projectes d’escoles de Gavà i 6 de Viladecans.

Molta sort a l’ Ainhoa, Claudia, Mane i Carles en aquesta final!

Podeu veure la notícia que ha aparegut als mitjans locals clicant aquí.

www.gavatv.cat/gtv/capitol/semifinal-talent-a-les-aules-2020

Dpt. Comunicació

Leave a Reply

Altres notícies