1r Concurs

National Geographic

Benvolgudes famílies,

Aquest any ha tingut lloc la I edició del Concurs de redacció periodística per a joves organitzat per la revista National Geographic i l’editorial RBA. En aquest concurs els alumnes havien d’el·laborar un editorial on exposaven el seu punt de vista de l’estat actual del planeta Terra, explorant els reptes, oportunitats i problemes a què s’enfronta. 

 
La participació en el concurs, que ha tingut lloc de principi a fi en el confinament, ha suposat una oportunitat excel·lent en diversos àmbits. Sent un exemple excel·lent de la sinèrgia que es pot donar entre ciència i literatura, aquesta activitat ha permès aprofundir en l’educació mediambiental tal i com es treballa des de l’escola, així com fer èmfasi en la importància que rau sobre la consciència en l’emergència climàtica actual des de tots els punts de vista possibles. 
 
En aquest concurs han participat 33 alumnes de l’escola, 20 de Segon Cicle de Secundària i 13 de 1r de Batxillerat. Cal felicitar-los a tots, ja que els editorials presentats van demostrar una feina feta des del rigor científic i periodístic, així com una gran curiositat per conèixer i ganes de millorar el nostre Planeta.
 
En especial cal felicitar a Ona Vilà i Iker Cemborain, de 3r d’ESO, que han classificat com a finalistes del concurs! Els seus articles es publicaran aviat al web espanyola de National Geographic.
 
 
Adjuntem també el link de la declaració de guanyadors
 

Dpt. Comunicació

Previous PostNext Post

Leave a Reply

Altres notícies