Final del Talent a les Aules 2019-2020

Tenim premi?

Benvolgudes famílies,

El passat dia 22 de juliol va tenir lloc, en un acte on line, la final de concurs Talent a les Aules 2019-2020 i volem celebrar que els dos projectes del nostre centre “Silence” i “Eco Global” s’han fet amb els dos tercers premis. Estem molt orgullosos de la Mane, Carles, Ahinoa i Claudia que van apostar per idees realistes molt ben documentades en els seus respectius plans d’empresa.

Volem posar en valor el fet que, tant els nostres alumnes com la resta de participants, han dedicat molt de temps a la preparació dels seus treballs, han viscut uns mesos de dur confinament i en tot moment han demostrat el seu compromís i responsabilitat en el projecte. Necessitem, més que mai, de la perseverança i de l’optimisme de joves disposats a canviar el món des de les seves “petites-brillants idees”. Ens han demostrat que poden amb tot malgrat les circumstàncies i ens han donat un gran exemple.

Felicitats!

 

http://www.gavatv.cat/gtv/capitol/recepcio-als-finalistes-del-talent

https://elbruguersdigital.cat/recepcio-lliurament-dels-premis-als-guanyadors-gava-talent-aules/

Previous PostNext Post

Leave a Reply

Altres notícies