Cartes que curen

Educació i Sanitat bateguem juntes.

Benvolgudes famílies,

Com sabeu, fa unes setmanes us vam comunicar que l’escola participava en la iniciativa CARTES amb COR. Educació i Sanitat bateguem juntes.

Aquesta és una iniciativa que va néixer en unes circumstàncies molt especials i en uns moments molt difícils per a tothom.  El que es volia és que les nenes i nens de totes les Escoles i que les noies i els nois dels instituts de Catalunya, des d’Infantil fins a Cicles formatius, passant per la Primària, l’ESO i el Batxillerat enviessin dibuixos, poemes, vídeos, cartes als Hospitals de Catalunya per a les persones que ara hi ha ingressades en els nostres hospitals i per a tot l’increïble personal sanitari.

I gràcies a vosaltres, un cop més el Col·legi Santo Angel va ser solidari i vam poder enviar a tots els hospitals els vostres escrits, dibuixos i videos.

Dpt. Comunicació

Previous PostNext Post

Leave a Reply

Altres notícies