Som
Ponents

Congrés Col·legi Universitari Herny Dunant

El passat 21 i 22 de febrer de 2020 s’ha celebrat al CaixaForum Barcelona el IX Congrés CUHD: El lideratge dels directius i professors en el centre educatiu, amb la participació com a ponent del nostre director Stéphane García.

En auditori ple de docents i professionals del món de l’Educació, es va parlar de diferents aproximacions i punts de vista al lideratge, amb temes com el Lideratge per l’aprenentatge: motor de canvi i millora educativa, Els directius com agents de canvi institucional i social o El dia a dia del directiu.

Leave a Reply

Altres notícies

Aquest web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqui l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies