World of Dance Spain 2019

Campiones, i ara cap a L.A.

Estem d'enhorabona.

L’Íngrid Rincón i la Lucía Díaz de 1r de Batxillerat Social, han quedat Campiones d’Espanya de Dansa i s’han classificat pel Campionat del món que tindrà lloc a Los Angeles.

Elles dues formen part de l’escola de dansa Danzarte de Castelledefels i juntament amb l’escola Indabox de Viladecans, amb qui es van ajuntar per presentar-se al World of Dance Spain.

Com ens explica una de les mares “en 6 sábados de ensayo (2 horas mañanas y 4 horas por la tarde) han sacado esta coreografía!! Son una caña! Y por probar con gente importante van y ganan! Sacando 3 puntos al 2º que iba como favorito de la competición.”

I aquest premi les classifica automàticament per a la final mundial que se celebrarà a Los Angeles (California, USA) el mes de juliol 2020. El fet que no hi hagi una Federació les obliga a haver de fer front a totes les despeses per poder participar-hi.

Per aquest motiu s’ha creat la campanya @operacionlosangeles Si voleu col·laborar donant difusió o sabeu d’alguna empresa que pugui estar interessada en patrocinar-les podeu contactar-hi mitjançant el correu operacionlosangeles@gmail.com.

Noies, molta sort en aquesta bonica aventura.

Previous PostNext Post

Leave a Reply

Altres notícies