Olimpíada
Científica

Fase Autonòmica.

Olímpiada Científica Juvenil d'Espanya

El passat divendres dia 27 de setembre 12 alumnes de 3r i 4t de l’ESO van participar en la fase autonòmica de la primera Olimpíada Científica Juvenil d’Espanya, que va tenir lloc a la facultat de Física i Química de la Universitat de Barcelona.

En aquesta jornada científica el nostre alumnat va haver d’aplicar tots aquells coneixementshabilitats i competències cientificotecnològiques adquirides durant l’ESO, així com exercitar la intuïció, el sentit comú, l’esperit crític i el raonament científic.

Van poder enfrontar-se a una prova competencial que els demandava el millor d’ells mateixos i que, pregunta rere pregunta, els feia aprendre coses que segurament mai havien vist abans, però que podien comprendre amb els seus coneixements previs. També va ser una bona oportunitat per poder veure per dins una facultat universitària de ciències, l’ambient que s’hi respira, les seves instal·lacions, com són les aules, etc.

Veïent les cares de felicitat, i com estaven d’engrescats a la tornada a casa, comentant la jornada viscuda, ja són tots uns guanyadors!  

Leave a Reply

Altres notícies