Curs 2021-22

Informació Curs 2021-2022

Actualitzada a 30 d'agost de 2021
  • A continuació trobareu informació permanentment actualitzada respecte a l’organització del curs.
  • Tota la informació que us anunciem serà susceptible de ser modificada en funció de l’evolució de la situació sanitària.

CARTA A LES FAMÍLIES

Aquí podeu llegir l’escrit de l’Hble. Sr. Josep Gonzàlez-Cambray, conseller d’Educació, i de l’Hble. Sr. Josep Maria Argimon, conseller de Salut, en relació a l’inici de curs.

REUNIONS DE PARES I MARES

  • Sessió presencial a l’Escola amb els/les tutors/es per explicar el funcionament de cada curs, el dia a dia a les aules.
  • Sessió de Meet (virtual) amb el Director i les Caps d’Estudis per explicar les novetats i el Projecte Educatiu de centre (línia pedagògica, projectes propis, model híbrid, l’anglès, l’educació digital, etc.).

ENLLAÇ PER A LA SESSIÓ VIRTUAL:

 

  • Us recordem que és molt necessari assistir a ambdues sessions per poder conèixer la línia pedagògica i educativa del Col·legi Santo Angel, així com el funcionament del dia a dia a les aules de cada curs i etapa.
  • Penjarem uns dies abans l’enllaç a les sessions virtuals amb el Director, que a més seran enregistrades perquè qui ho desitgi, les pugui veure en un horari diferent del programat inicialment.
  • Som conscients que a les famílies que tenen dos o més fills, els poden coincidir les reunions el mateix dia. Sabeu que poder ajustar tot això és força complicat; no obstant, tindreu totes les facilitats per part de l’equip de professors/es de l’escola per poder atendre els vostres dubtes i/o inquietuds. 
  • Evidentment aquesta programació es podria veure afectada en funció de les directrius establertes pel Procicat. Si fos el cas, us faríem arribar la nova programació d’aquestes trobades.

PROTOCOL ENTRADES I SORTIDES

Us adjuntem diferents enllaços per repassar el protocol d’entrades i sortides amb pluja i sense. És important que dediqueu dos minuts per tal que pugueu informar els vostres fills i filles, i a la persona responsable que l’acompanyarà i recollirà.

Estem fent un esforç molt gran per tal que les entrades i sortides siguin endreçades i segures, però per aconseguir-ho amb èxit, necessitarem la vostra col·laboració.

ENTRADES i SORTIDES

GESTIÓ i NORMATIVA COVID

CALENDARI ESCOLAR