Tots CONTRA el Càncer!

Vine a gaudir a Gavà de la III Cursa “En Marxa Contra el Càncer” 

La III Cursa Solidària contra el Càncer a Gavà tindrà lloc el diumenge 15 d’octubre de 2023, organitzada per l’Associació Contra el Càncer a Gavà. El recorregut serà de 5 km amb una durada màxima d’una hora i mitja, es pot participar corrent o caminant (hi haurà un recorregut adaptat per a persones amb mobilitat reduïda). Amb la vostra inscripció gaudireu d’un dia d’esport i col·laborareu amb la lluita contra el càncer. Amb el preu d’inscripció rebreu una samarreta, el dorsal i esmorzar.

Es lliuraran premis de categoria femenina i masculina.

La recollida de dorsals i samarreta serà els dies 10 al 14 d’octubre (excepte 12 octubre que és festiu) a la sala polivalent del Estadi Municipal la Bòbila en horari de 10 a 13h i de 17 a 20h.

Hi haurà actuació dels Castellers de Gavà

Classe de Zumba en acabar l’activitat.

Previous PostNext Post

Leave a Reply

Altres notícies