10a Edició Dia Solidari

Benvolgudes famílies,

El proper dissabte 20 de maig torna el Dia Solidari, la gran festa de la solidaritat de l’escola. Els alumnes de 4t d’ESO estan molt il·lusionats i volen promoure una sèrie d’activitats lúdiques: actuacions, tallers, gimcana… La idea és aplegar tota la comunitat educativa (pares, alumnes, professors i personal d’administració i serveis) en un dia festiu i lúdic amb un fi solidari: recaptar diners per a tres entitats: Fundació MIQUEL VALLS, ACCEDE i EPA. 

Una de les iniciatives del Dia Solidari és la Tómbola benèfica. Aquesta consisteix a sortejar diferents objectes (lot de productes, marxandatge, equipacions, mostres…) o vals (servei de perruqueria, estètica, massatge, sopar…). 

Per això us esperem a tots perquè col·laboreu per una bona causa.

Fins aviat.

Dept. Comunicació

Previous PostNext Post

Leave a Reply

Altres notícies