Jornada de Bones Pràctiques

Suposo que ja sabeu que l’últim dia de feina dels professors/es, fem sempre un matí anomenat “Jornada de Bones Pràctiques”. Un equip de professors/es, l’Equip Innova, organitza tot un seguit d’activitats per l’escola que tenen una doble intenció: d’una banda, es mostren als 80 professors del centre, exemples de bones i innovadores pràctiques que, d’altres companys/es, han portat a les aules durant el curs. Això manté un esperit de creixement professional en tot l’equip humà de l’Escola. A més, també es “vesteix” la jornada d’un caire lúdic i de germanor que ens ajuda a arrelar el sentiment de pertinença a la “Família Santo Angel”. És un excel·lent colofó a l’any acadèmic i ens permet continuar millorant any rere any, la nostra tasca educativa. Moltes felicitats a l’Equip Innova per “regalar-nos” aquesta meravellosa jornada. Tot seguit us deixem algunes fotos de l’esdeveniment.

Recordeu que teniu tota la informació rellevant de l’inici del curs al nostre web www.santoangel.org

Us desitjo que gaudiu d’un fantàstic estiu!

Stéphane García

Leave a Reply

Altres notícies