El Jardinet

Quin mural més meravellós!

Benvolgudes famílies,

Com alguns vau poder observar durant el Dia Solidari, la zona del Jardinet ha millorat molt gràcies al mural que vam encarregar al gran artista i pare de l’escola Raúl Grabau i que ha pintat juntament amb el seu amic David, un altre gran professional.

Estem molt contents de com ha quedat i per això volem compartir com ho ha sentit ell, l’artista.

“Ha sido una experiencia maravillosa. Ya sabes que esto, para mi, no era un simple encargo. Era una oportunidad de devolver todo el cariño y el apoyo que hemos recibido desde el centro durante estos años siempre que os hemos necesitado y tratar de dejar una pequeña huella en la escuela de la misma forma que vosotros habéis dejado la vuestra en nuestra pequeña familia” 

Raúl, moltes gràcies per fer feliç tothom que es creua amb els teus dibuixos.

Dept.Comunicació

Leave a Reply

Altres notícies