Premis de Dibuix

40è Concurs BBVA de Dibuix Escolar

Estem d’enhorabona!

Dues de les nostres alumnes, la Lucía i la Maria han guanyat el 1r i 3r premi respectivament al 40è Concurs BBVA de Dibuix Escolar.

Podeu llegir els contes en aquest enllaç. La Lucía ha escrit el conte 6 MOLTA GENT PETITA i la Maria el conte 2 QUILÒMETRE ZERO.

Us agradaran molt.

Convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA, el Concurs BBVA de Dibuix Escolar té l’objectiu d’estimular la creativitat dels escolars en la faceta del dibuix a través de la lectura de sis contes.
El Concurs BBVA de Dibuix Escolar es va instituir l’any 1982 i té per objectiu servir d’estímul per desenvolupar les habilitats i capacitats dels alumnes de primària en l’àmbit del dibuix i la il·lustració, a la vegada que llegeixen en català i aprenen sobre diverses temàtiques.

Amb aquesta iniciativa, els mestres poden treballar els contes al centre docent des de vessants tan diverses com la plàstica, la llengua catalana i els valors socials i cívics.

Els contes treballen diverses competències emocionals, i els treballs premiats il·lustraran un nou llibre de contes de la col·lecció “Concurs de Dibuix Escolar”, publicat per Editorial Mediterrània.

El concurs està obert als alumnes de totes les escoles d’educació primària, així com les d’educació especial, de Catalunya.

Leave a Reply

Altres notícies