CANSAT

Visita i Entrega de Premis

El passat dimecres 28 d’abril, els equips Rocket21 (amb Clara Vargas, Arán Recacha, Pol Romero i Víctor Garzón), ScorSpace (amb Aarón Chaves, Alba Rey, Elies Garcia, Marta Comas, Max Espín i Víctor Cordobés) i GeoSat (amb Adrian-Jorge Sánchez, Alen Perera, Martí Valero, Javier Puerta i Iván Rellán), formats per alumnes del Col·legi Santo Angel, van tenir la sort d’assistir a l’entrega de premis de la competició CanSat 2021, una iniciativa de l’Agència Espacial Europea on els participants han de construir i llançar un petit satèl·lit.

Van poder gaudir d’una jornada de visita per el campus de la Universitat Politècnica de Catalunya de Terrassa on van veure les diferents activitats realitzades pels alumnes i professors i, posteriorment, van assistir a la propia entrega de premis.

Els equips de l’escola van rebre, respectivament, el premi a millor difusió, el premi a millor missió científica i una menció honorífica per la millor programació, que van rebre de la mà de Dani Marco, Director General del Departament de Polítiques Digitals y Administració Pública de la Generalitat de Catalunya. ¡¡¡

Moltes felicitats a tots i totes pel treball realitzat!!!”

Leave a Reply

Altres notícies