Got Talent

Segur que recordeu la notícia que vam publicar del grup Ukabox en el qual hi participen dues alumnes de la nostra escola, oi? 

Doncs malauradament no van poder assistir a la final mundial de ball que se celebrava a Los Angeles a causa del coronavirus. Però malgrat aquest contratemps no han deixat d’esforçar-se i lluitar, com hem pogut veure en la seva participació sobre l’escenari de ‘Got Talent’.

Si ja ens van sorprendre aleshores, ara han estat els membres del jurat Edurne, Risto Mejide i Dani Martínez els qui han quedat bocabadats amb la seva actuació; un número de ball que barreja la dansa urbana amb el flamenc… una cosa mai vista sobre l’escenari d’aquest talent show!

Una actuació completa, diferent i original que els ha enamorat i de la qual en Risto deia “Us he estat buscant la fallada i no l’he vista”.

Moltes felicitats i sort a la semifinal.

Les podeu seguir a Instagram @ukaboxdancecrew

Dept. Comunicació

Previous PostNext Post

Leave a Reply

Altres notícies