La opinió dels EXPERTS

El Dr. Riopedre compta amb més de 20 anys d’experiència en diverses consultes de pediatria, tant en l’àmbit de la medicina pública com en la medicina privada. Amb els anys, ha participat en nombrosos clíniques, cursos i conferències per Catalunya i Espanya per a pares, pacients i professionals de la medicina.

Entrevista a David Bueno, director de la càtedra de neuroeducació de la UB

Bueno: “Els nens han de poder jugar i córrer, i hem de permetre que ho facin”

Llegeix un estracte de l’entrevista o escolta el podcast sencer.

Leave a Reply

Altres notícies

Aquest web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqui l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies