Ajuts Menjador Escolar

Benvolgudes famílies,

Us informem de la convocatòria dels ajuts de menjador escolar per al curs 2020-21.

La tramitació serà telemàtica del 4 al 17 de juny accedint al web del Consell Comarcal www.elbaixllobregat.cat

No obstant som conscients de què hi ha famílies que no disposen de dispositius electrònics i no podran realitzar-la. Aquestes famílies ho hauran de comunicar abans del 10 de juny, trucant al col·legi al 93 638 04 81. 

En aquest sentit, s’obrirà un segon termini del 18 de juny al 3 de juliol perquè es realitzi mitjançant els serveis socials municipals.

Dpt. Comunicació

Leave a Reply

Altres notícies

Aquest web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqui l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies