L’escola concertada demana al conseller Bargalló respecte i honestedat sobre les quotes

Nota de Premsa

Els representants de la concertada reclamen en una carta al departament que s’expliqui la “veritat” sobre les quotes i l’infrafinançament que pateix el sector.

Les entitats representatives de l’escola concertada de Catalunya han fet arribar una carta al conseller d’Educació, Josep Bargalló, per demanar que no s’emetin missatges equívocs ni tergiversadors sobre les quotes que paguen els pares i mares.

Leave a Reply

Altres notícies

Aquest web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqui l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies