Concurs BBVA
de Dibuix Escolar

Hem estat guardonats

Santo Angel, una de les escoles guanyadores del 39è Concurs BBVA de Dibuix Escolar

Des de fa uns anys, la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA, organitzen el Concurs BBVA de Dibuix Escolar. Aquest any, en la seva 39a edició, la temàtica ha girat al voltant de “Sis Contes de Sempre” i els valors que transmeten. 

A l’assignatura de Plàstica, els alumnes de Primària de 3r fins a 6è han llegit els contes, treballat el seu significat i desenvolupat, a través de l’esbós, les seves idees que, posteriorment, cada alumne ha polit en un dibuix final. De tots els dibuixos hem hagut d’escollir dos de cada conte per participar-hi. Ha estat una tasca complicada ja que han sortit creacions molt interessants i visualment potents, cadascú amb seu estil propi. 

Han participat al concurs un total de 158 escoles i Santo Angel ha estat una de les guanyadores gràcies al dibuix de l’Eva Viudes, de 3r A de Primària, qui ha il·lustrat de manera delicada i plena de detall el conte de La Caputxeta Vermella.

Moltes felicitats, Eva!

Leave a Reply

Altres notícies