Concurs
Fish & Kids

El projecte Fish Revolution té com a objectiu apropar el consum de peix als nens i nenes d’una manera divertida, per aquest motiu llencem el concurs “Fish Kids”.

Animem a totes les famílies del col·legi a buscar noves i originals formes de consumir el peix en les quals els nens estiguin involucrats treballant junts per elaborar una original recepta de peix.
Per participar al concurs les families amb els seus fills/es han de gravar en vídeo tot el procés d’elaboració, des d’anar a fer la compra fins a servir el menjar a la taula.

La durada màxima del vídeo será de 2 minuts i cal enviar-lo a través de la web del projecte https://fishrevolution.es/concurso/

  1. Les vídeo receptes arribaran als nostres xefs i triaran una recepte per escola que passarà a la fase final del concurs.
  2. Ángel León, el X ef del Mar, seleccionarà las 15 millors receptes presentades

PREMI
Els equips guanyadors  (15 nens/es acompanyats pel seu pare/mare i el xef de l’escola) tindran com a premi una experiència d’alta gastronomia que consistirà en un viatge a la Bahia de Santa Maria de Cadis a:

  • Visitar el restaurant Aponiente acompanyat del Xef del mar, Ángel León.
  • Una degustació d’estrella Michelin a la taverna del xef del mar Ángel León.
  • Totes les despeses incloses.

LES FAMÍLIES, PROTAGONISTES DE TOT EL QUÈ FEM

La nostra motivació és garantir una bona alimentació dels infants gaudint de receptes nutritives i apetitoses. Volem apropar la revolució dels peixos a les famílies i a convertir-se en les protagonistes d’aquesta iniciativa.

Salut i sort!

Leave a Reply

Altres notícies