Avui
Guanyem Tots!

Cursa contra la Fam.

La I Cursa Contra la Fam del Col·legi Santo Ángel, ha estat un èxit!

Gràcies a tots els corredors que avui s’han apropat a l’Estadi Municipal la Bòbila i s’han sumat a aquesta bona causa promoguda per la Fundació Acció contra la Fam. És molt important que recordeu, que al llarg de tota la setmana podeu continuar fent aportacions dels vostres “patrocinadors”, trobareu un stand a les entrades i sortides del col•legi. 

Siguem solidaris! 

Cada any, la Cursa contra la Fam sensibilitza milers d’alumnes arreu del món sobre el problema de la fam i de la desnutrició i els mobilitza per acabar amb aquesta realitat gràcies a una Cursa solidària. D’aquesta manera, permet que el nostre jovent s’impliqui en una acció que servirà per ajudar les poblacions més desfavorides i demostra que tots i totes podem actuar i comprometre’s amb la lluita contra la fam sigui quina sigui la nostra edat o condició.

Enguany, una altra vegada, més de 1 300 centres escolars i 300000 joves arreu del món, a Espanya, França, el Regne Unit, Alemanya, Itàlia, el Canadà, el Perú, Colòmbia, Guatemala, les Filipines i una multitud de països han participat en aquest projecte solidari.

Un projecte solidari, pedagògic i esportiu que es desenvolupa en 2 moments clau:

Tallers de Sensibilització

Per tal d’explicar a l’alumnat el problema de la fam i de la desnutrició al món, s’organitzen tallers de sensibilització a l’escola.

Una persona representant d’Acció contra la Fam acudeix al centre i porta a terme una sèrie de tallers adaptats a les diferents etapes, gràcies als quals l’alumnat pot conèixer i empatitzar amb altres realitats i entendre la importància del projecte i de la seva implicació en aquest.

La Cursa contra la Fam

Després dels tallers, l’alumnat busca persones patrocinadores en el seu entorn més pròxim que es comprometen a fer una petita donació econòmica (2, 5, 10 euros…) per cada quilòmetre o volta que recorrin el dia de la cursa.

El dia de la Cursa cada participant s’esforça i ho fa tan bé com pot per multiplicar la seva ajuda. La Cursa contra la Fam no és una competició i cadascú corre al seu ritme. Es tracta d’un dia alegre i festiu en què predomina l’esperit de solidaritat i de cooperació.

Leave a Reply

Altres notícies