Avui
Guanyem Tots!

Cursa contra la Fam.

El proper diumenge 1 de març, la nostra escola participarà en la I Edició de la Cursa contra la Fam, promoguda per la Fundació Acció contra la Fam.

Cada any, la Cursa contra la Fam sensibilitza milers d’alumnes arreu del món sobre el problema de la fam i de la desnutrició i els mobilitza per acabar amb aquesta realitat gràcies a una Cursa solidària. D’aquesta manera, permet que el nostre jovent s’impliqui en una acció que servirà per ajudar les poblacions més desfavorides i demostra que tots i totes podem actuar i comprometre’s amb la lluita contra la fam sigui quina sigui la nostra edat o condició.

Enguany, una altra vegada, més de 1 300 centres escolars i 300000 joves arreu del món, a Espanya, França, el Regne Unit, Alemanya, Itàlia, el Canadà, el Perú, Colòmbia, Guatemala, les Filipines i una multitud de països més participaran en aquest projecte solidari.

Un projecte solidari, pedagògic i esportiu que es desenvolupa en 2 moments clau:

Tallers de Sensibilització

Per tal d’explicar a l’alumnat el problema de la fam i de la desnutrició al món, s’organitzaran tallers de sensibilització a l’escola.

Una persona representant d’Acció contra la Fam acudirà al centre i portarà a terme una sèrie de tallers adaptats a les diferents etapes, gràcies als quals l’alumnat podrà conèixer i empatitzar als altres realitats i entendre la importància del projecte i de la seva implicació en aquest.

Aquestes sensibilitzacions es duran a terme els dies 17 i 18 de febrer.

La Cursa contra la Fam

Després dels tallers, l’alumnat buscarà persones patrocinadores en el seu entorn més pròxim que es comprometran a fer una petita donació econòmica (2, 5, 10 euros…) per cada quilòmetre o volta que recorrin el dia de la cursa.

El dia de la Cursa cada participant s’esforçarà i ho farà tan bé com pugui per multiplicar la seva ajuda. La Cursa contra la Fam no és una competició. Es tracta d’un dia alegre i festiu en què predomina l’esperit de solidaritat i de cooperació.

Cadascú correrà al seu ritme i s’instal·larà un sistema de control per comptabilitzar les voltes i el nombre de quilòmetres que aconsegueixen recórrer.

Per tal que aquesta Cursa tingui èxit, us demanem que ens ajudeu:

  • Animant els vostres fills i filles a participar en aquest gran dia de mobilització contra la fam al món.
  • Donant suport i animant els vostres fills i filles en la cerca de persones que els patrocinin.
  • Ajudant l’establiment escolar a organitzar la Cursa el pròxim diumenge 1 de març.

Us agraïm per endavant l’interès en aquest projecte i comptem amb el vostre suport!

Siguem solidaris!

CATEGORIA HORA D’INICI
Convocatòria 30′ abans de l’hora inici
DISTÀNCIA
(voltes/temps)
P2-P3 10h 1 volta (amb pares)
P4-P5 10:15h 2 voltes
CICLE INICIAL 10:30h 5 minuts
CICLE MIG 10:45h 8 minuts
CICLE SUPERIOR 11h 10 minuts
1r CICLE ESO 11:30h 12 minuts
2n CICLE ESO + BATX 12h 15 minuts
FAMÍLIES + PROFESSORS 12:30h 15 minuts

Leave a Reply

Altres notícies

Aquest web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqui l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies