Sol·licitud de Beca NEE

Oberta la convocatòria.

Us informem que s’ha obert el termini de presentació de les beques que ofereix el Ministeri d’Educació per alumnes amb necessitat de suport educatiu. Van dirigides a compensar les despeses originades per reeducacions pedagògiques o del llenguatge, llibres, menjador i transport.

També inclou un subsidi per despeses addicionals de caràcter general, no sotmès a requisits econòmics.

Poden sol·licitar-les alumnes amb discapacitat, TDAH, trastorn greu de la conducta, trastorn greu de la comunicació i del llenguatge, TEA i altes capacitats intel·lectuals.

Podeu consultar els criteris i la documentació necessària en el lloc web: 

https://web.gencat.cat/es/tramits/tramits-temes/358-ajuts-ministerio-NEE

La beca es pot sol·licitar i complimentar via internet. Si el sol·licitant es pot identificar mitjançant un sistema de signatura acceptada per la seu electrònica, es podrà completar el procés electrònic de presentació de la sol·licitud a travès de la pàgina web, en format PDF (escanejat). 

Si el sol·licitant no disposa de sistema de signatura acceptada per la seu electrònica, un cop complimentada la sol·licitud telemàtica, haurà de presentar-la amb la documentació requerida al gabinet psicopedagògic de l’escola. Des d’aquí ens encarregarem de presentar-la a l’EAP per validar-la i posteriorment de donar-li curs en l’administració.

El termini s’extendrà des del 30 d’abril del 2024 fins el dia 13 de setembre de 2024, ambdós inclosos.

Dept. Comunicació

Leave a Reply

Altres notícies