Casals d’Estiu

Benvolgudes famílies,

Com cada any us oferim els nostres Campus esportius i lúdics. Les diferents actividades programades suposen una gran oportunitat per a nens, nenes i adolescents de gaudir d’un lleure de qualitat i la possibilitat de dur a terme activitats complementàries a les que realitzen en període lectiu.

  • Escola d’estiu Lúdico-Esportiva. Els més menuts (a partir de p2) poden gaudir amb jocs d’aigua, jocs esportius, manualitats, tallers, activitats de cohesió, … Per als més grans gimcanes, jocs dirigits, activitats manipulatives, esports,…
  • Jornades de Tecnificació Futsal 2022. El Club Esportiu CCR organitza unes jornades de tecnificació  on combinarem futsal i activitats de lleure.
  • Jornades de Tecnificació Rítmica 2022. Una magnífica oportunitat de seguir millorant durant l’estiu amb les nostres tècniques que ensenyaran coneixements noves coreografies, tècnica corporal i d’aparells. Tot això es combinarà amb activitats de lleure.

Si teniu algun dubte, podeu contactar amb la Pili Supervía 640 602 095 o  psupervia@santoangel.org

Afanyeu-vos i reserveu la vostra plaça. Tenim places limitades

Dept. Comunicació

Leave a Reply

Altres notícies