Campus d’Estiu

ÚLTIMS DIES

Benvolgudes famílies,

Tot i la situació actual que estem vivint per la pandèmia COVID-19, des del Departament de Salut ens han fet arribar el marc estratègic per poder dur a terme les activitats d’estiu en condicions necessàries per la protecció de la salut dels infants i joves que les realitzin. Aquestes activitats suposen una gran oportunitat per a nens, nenes i adolescents de gaudir d’un lleure de qualitat i la possibilitat de dur a terme activitats complementàries a les que realitzen en període lectiu.

  • Campus Futsal 2020
    •  El Club Esportiu CCR organitza unes jornades de tecnificació a Gavà on combinarem futsal, lleure i activitats curriculars amb professors titulats.
  • Campus Rítmica 2020
    • Una magnífica oportunitat de seguir millorant durant l’estiu amb les nostres tècniques que  ensenyaran coneixements noves coreografies , tècnica corporal i d’aparells. Tot això es combinarà amb activitats curriculars amb professors titulats.
  • Escola d’estiu Lúdico-Esportiva
    • Els més menuts de la família poden gaudir amb  jocs  d’aigua, jocs esportius, manualitats, tallers, activitats de cohesió,…, i amb la novetat de classes i activitats curriculars.

Si teniu algun dubte, podeu contactar amb  la Pili Supervía 640602095 o  psupervia@santoangel.org

Afanyeu-vos i reserveu la vostra plaça. Tenim places limitades 

Dpt. Comunicació

Previous PostNext Post

Leave a Reply

Altres notícies

Aquest web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqui l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies