Mediadors de l’escola

Benvolgudes famílies,

Alguns alumnes de 1r d’ESO han fet la Formació de Mediadors i Equips per a la convivència. Han estat tres jornades molt profitoses i divertides.

D’una manera molt lúdica han conegut les estratègies en què es fonamenta la mediació (el diàleg i el respecte) i els conceptes bàsics en què es fonamenta (assertivitat, escolta activa, parafrasseig…). Les sessions han estat molt participatives i dinàmiques. Els alumnes han demostrat tenir molt desenvolupades les seves habilitats socials.

També han practicat per poder formar part dels Equips per la Convivència. Han descobert un nou llenguatge, el llenguatge de la solidaritat i diversitat. Han pogut discernir entre el que és un conflicte i el que és el bullying. Han reconegut els diferents rols. Han desmuntat falses creences entorn del bullying. Però sobretot han pogut decidir quines situacions o creences no es poden tolerar i que s’ha d’educar per tal que no apareguin.

Donem la benvinguda als Equips per a la Convivència! Aquests alumnes junt amb l’altra promoció del curs passat, seran els defensors i impulsors d’un bon ambient per a una convivència plena, segura, harmònica i pacífica a l’escola.

Alejandro Santiago Vivancos, Máxima Carmona Díaz, Julio García del Cid, Júlia Gómez Morales, Júlia Muriel Ibáñez, Elsa Navarro Hernández,Yago Burgos Barreto, Iris Martínez Fernández, Lucía Ramos Romero

Dept.Comunicació

Leave a Reply

Altres notícies