Oli d’Oliva 100%

Benvolguda família,

A Scolarest, des del començament del curs escolar actual, cuinem exclusivament amb olis d’oliva d’origen espanyol els menús que servim cada dia al col·legi.

Fruit del nostre compromís amb una alimentació saludable i com a resultat de la inquietud per la millora constant, hem arribat a un acord amb la Interprofessional de l’Oli d’Oliva Espanyol perquè la proposta gastronòmica de Scolarest es reforci amb l’ús exclusiu d’oli d’oliva espanyol en tots els nostres plats i receptes.

Aquest compromís de Scolarest serà una realitat durant els propers tres anys on l’ús de l’oli d’oliva intensificarà la nostra aposta ferma per afavorir el benestar dels nens i nenes per mitjà d’una alimentació sana i equilibrada.

SCOLAREST CUINA 100 % AMB OLI D’OLIVA

Gràcies per confiar en Scolarest

Previous PostNext Post

Leave a Reply

Altres notícies