Talent School

Benvolgudes famílies,

Els alumnes de periodisme de 2n d’ESO parlen del projecte Talent Factory School

Dilluns passat, els alumnes de l’optativa de Periodisme de 2n d’ESO van tenir l’oportunitat de cobrir un dels majors esdeveniments d’emprenedoria enfocada per a joves del Baix Llobregat: Talent Factory School, un projecte creat i dirigit per Talent Factory, produït per La Bombilla Media i amb el suport de Mood Z TV3.

Aquest projecte, ideat per Juan Castilla i Laura Benítez (Talent Factory), facilita que joves i empreses de Gavà, Viladecans i Sant Boi s’enfrontin de manera col·laborativa a diferents reptes i incògnites relacionades, especialment, amb la sostenibilitat, la mobilitat i el medi ambient.

En aquesta 6a edició, l’equip guanyador ha estat liderat per quatre estudiants de Gavà, dos d’ells exalumnes del nostre col·legi, Nacho Lozano i Maria Valenciano, als qui els joves periodistes van poder realitzar tot tipus de preguntes com a partir de quina edat es pot participar, com els van “engrescar” el projecte i quin és el perfil que es busca, quina és la clau per a ser emprenedor, qui són els patrocinadors, quan es veurà materialitzat el projecte guanyador…

El repte guanyador, plantejat per la pròpia Alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, consistia a fer accessible la platja per a les persones amb mobilitat reduïda.

Mireu el projecte: https://bit.ly/3p9p8Ut

A continuació us deixem un link amb informació extra sobre el Talent Factory School  i un recull d’alguns dels moments més interessants de la simulada “roda de premsa”. Esperem us agradi! Felicitats als nostres periodistes, ells i elles!.

Dept.Comunicació

Previous PostNext Post

Leave a Reply

Altres notícies