Preinscripció 2021-2022

INFORMACIÓ IMPORTANT

Donada la situació de pandèmia, aquest any tampoc podrem oferir la jornada de Portes Obertes però si visites en grups reduïts amb cita prèvia i amb compliment estricte de les normes d’higiene i seguretat.

Us atendrem pels següents mitjans:

Per correu electrònic (direccio@santoangel.org) o telèfon 93 638 04 81

Per videoconferència (cal demanar cita prèvia)

En casos excepcionals, de manera presencial (cal demanar cita prèvia)

Tens dubtes de com és el procés de preinscripció?

En el video s'explica quins són els passos i tràmits que s'han de fer per dur a terme la preinscripció del vostre fill/a.

Tots els cursos

Dates de preinscripció

 • P2: matrícula oberta tot el curs en funció de les places disponibles.
 • Educació Infantil de segon cicle (P3, P4 i P5) i Educació Primària: del 15 al 24 de març de 2021 (ambdós inclosos).
 • Educació Secundària Obligatòria (ESO): del 17 al 24 de març de 2021 (ambdós inclosos).
 • Batxillerat: de l’11 al 17 de maig de 2021 (ambdós inclosos).

 

Enguany, la preinscripció ha de ser telemàtica:

 • Sol·licitud electrònica o en suport informàtic (entrar al portal preinscripcio.gencat.cat i omplir el full de preinscripció). Eliminació de la sol·licitud en paper.
 • Totes les gestions es poden fer sense desplaçaments: presentació de la sol·licitud i reclamacions. 24 h x 7 dies durant el termini. Des de qualsevol dispositiu mòbil (ordinador, tauleta, mòbil).
 • Suport dels centres educatius.
 • Eliminació de presentació de documentació presencialment (comprovació de dades per consultes interadministratives i adjunció de documentació a la sol·licitud)

Un cop realitzada la preinscripció:

 1. Cal enviar al correu electrònic del col·legi mparrado@santoangel.org el resguard de la preinscripció i la documentació necessària (escanejada o fotografiada), indicant a l’assumpte “preinscripció i nom i cognoms de l’alumne/a”.
 2. Rebreu al vostre correu electrònic un missatge de confirmació.
 •  

A causa del tancament de centres per la covid-19, enguany molts centres educatius no hem estat a temps de dur a terme la jornada de portes obertes. Com que només podrem obrir per als tràmits administratius de preinscripció, no serà possible realitzar visites a l’escola. Per això, us adjuntem tota la informació del projecte educatiu, video explicatiu del projecte educatiu, tour virtual de l’escola, equipaments, quotes i activitats extraescolars per oferir-vos tota la informació que les famílies necessiteu per a fer la tria de centre.

Coneix una mica més Santo Angel

En cas que volgueu exercir el vostre dret de dessentiment de drets d'imatge, podeu enviar un correu a derechos@santoangel.org

Vols estudiar a SANTO ANGEL?

Ompliu el següent formulari i us contactarem.