9a Edició Dia Solidari

Benvolgudes famílies,

El proper dissabte 14 de maig torna el Dia Solidari. Aquest curs recuperarem, per fi, la gran festa de la solidaritat de l’escola. Els alumnes de 4t d’ESO estan molt il·lusionats i volen promoure una sèrie d’activitats lúdiques: actuacions, tallers, gimcana… La idea és aplegar tota la comunitat educativa (pares, alumnes, professors i personal d’administració i serveis) en un dia festiu i lúdic amb un fi solidari: recaptar diners per a dues entitats de Gavà, ADISGA i ACCEDE. 

Una de les iniciatives del Dia Solidari és la Tómbola benèfica. Aquesta consisteix a sortejar diferents objectes (lot de productes, marxandatge, equipacions, mostres…) o vals (servei de perruqueria, estètica, massatge, sopar…). 

Per això us esperem a tots perquè col·laboreu per una bona causa.

Fins aviat.

Dept. Comunicació

Leave a Reply

Altres notícies