Afectació trànsit

El Departament de Mobilitat de l’Ajuntament de Gavà ens ha informat que el proper dijous 8, divendres 9 i dissabte 10, de 9:30 a 16:30 es realitzarà un creuament urgent de serveis a l’Av. de les Bòbiles en el tram més proper a la Rotonda del carrer Sant Lluís, quedant en aquest horari el sentit circulatori mar afectat.

Les famílies que vingueu en cotxe al col·legi en aquest horari de 9:30 a 16:30h, haureu d’accedir a l’Av. Bòbiles pel  carrer del Foc i carrer de Santa Teresa. Fora d’aquest horari no hi haurà cap afectació.

Us adjuntem un petit plànol per fer-ho més entenible.

Dpt. Comunicació

Leave a Reply

Altres notícies

Aquest web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqui l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies