Què menjarem el Febrer?

Consulta els menús.

Aquest FEBRER menjarem........

Ja teniu disponibles a les carpetes públiques el menús que farem durant tot el FEBRER perquè pugueu planificar les compres i que els vostres fills i filles tinguin una alimentació sana i variada.
 
Per cert, sapigueu que el dia 18 repetim de nou el FISH REVOLUTION de la mà del Xef Ángel León amb les Tallarines de Lluç amb salsa bolonyesa.
Estan elaborats a base de matèria primera marina, en aquest cas lluç, complementant així l’oferta de peixos presents en el menú. A més, aquesta elaboració no conté certs al·lergògens com és el cas del gluten, la qual cosa suposa un gran avantatge. L’objectiu és que els alumnes puguin, sense modificar els seus hàbits i rutines alimentàries, degustar una vegada al mes aquesta proposta disruptiva.
 
 
Salut!

Leave a Reply

Altres notícies

Aquest web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqui l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies